Chocolate High Tea

  

Een Chocolate High Tea bij u thuis, op kantoor of op locatieChocolate High Tea

Geeft u een feest en wilt u keer iets bijzonders doen met een select gezelschap? Taste for Chocolate biedt u de gelegenheid om thuis of op kantoor uw eigen Chocolate High Tea te organiseren. Wilt u liever uw gasten op een locatie ontvangen? Wij kunnen over een - speciaal voor u geselecteerde, besloten - locatie beschikken in het hartje van Hoorn (NH).

Ons concept - om thuis of op kantoor een Chocolate High Tea te organiseren - is eenvoudig. U huurt bij ons de Chocolate High Tea Box en wij leveren alle heerlijkheden en meer. Onze Chocolate High Tea is een exclusieve traktatie voor uw gasten en valt in de smaak op elk feest.

Genieten van heerlijkheden

In de Chocolate High Tea Box vindt u een keur aan heerlijkheden, die wij hebben samengesteld voor u en uw familie, uw vrienden of uw collega's . U geniet van diverse exclusieve chocolades uit onze collectie, gemaakt van de beste bonen uit verschillende cacaolanden. Deze chocolade proeft u in combinatie met speciaal geselecteerde thee, koffie en/of wijn. Daarnaast presenteren wij een van onze befaamde home made chocolademelkdranken. Tussendoor geniet u van zoetigheden, maar ook van home made chocolade tapas, taart, vers fruit etc.

Geheel in stijl biedt u uw gasten de dranken aan in een passend, nostalgisch servies*. Om de heerlijkheden mooi te presenteren wordt een aantal etagères bijgeleverd. Alle benodigdheden en smaakomschrijvingen van de chocolades, thee, koffie en wijn worden in de Chocolate High Tea Box geleverd.

Chocolate High Tea Box

De Chocolate High Tea Box bevat werkelijk alles voor een geslaagd feestje

Inhoud Chocolate High Tea Box:  
- 1 unieke chocolade & thee combinatie (losse thee) *
- 1 unieke chocolade & koffie combinatie (gemalen koffiebonen) *
- 1 home made authentieke chocolademelkdrank*
Chocolademelkdrank High Chocolate- rietsuiker & koffiemelk
- selectie van chocolades met een smaakje
- selectie van paleisbanket koekjes
- taart of brownies
- 2 hartige sandwiches
- 2 hartige chocolade tapas
- gewassen, vers fruit van het seizoen
- nostalgisch servies
- vorkjes & lepeltjes & papieren servetjes

Prijs Chocolate High Tea:
• vanaf 8 personen € 19,95 per persoon incl. btw) exclusief € 100,00 waarborg

* Tijdens een Chocolate High Tea bij u thuis, op kantoor of op uw eigen locatie, vragen wij u te beschikken over:
• heet water om zelf thee en koffie te maken,
• een gewoon koffiezetapparaat - indien mogelijk, anders kunt u er een van ons lenen -
• de mogelijkheid tot het verwarmen van de kant-en-klare chocolademelkdrank.

Extra mogelijkheden High Chocolate servies 

U kunt de Chocolate High Tea Box naar wens uitbreiden met:
- chocolade & dessertwijn combinatie per 0,375 liter, inclusief wijnglazen: € 19,50 incl. btw
- vers geperste jus d'orange per liter, inclusief sapglazen: € 6,00 incl. btw
- koolzuurvrij tafelwater per liter, inclusief karaf en waterglazen: € 2,50 incl. btw
- neutraal tafellaken voor rechthoekige tafel: € 10,00 incl. btw

Let op:

Indien servies, glazen, karaffen, bestek, tafellaken of delen hiervan beschadigen of zoekraken, dan zijn wij helaas genoodzaakt per item € 5,00 incl. btw - of meer, afhankelijk van de waarde van het item - aan u in rekening te brengen. Dit wordt verrekend met de waarborgsom.

Hoe gaat het in zijn werk?

U huurt de Chocolate High Tea Box voor de duur van 24 uur. Dit betekent dat u de Chocolate High Tea Box pas op de volgende dag terug brengt. Dat is wel zo plezierig, want dan hoeft u uw feest niet te onderbreken.

U komt de - met heerlijkheden - gevulde Chocolate High Tea Box bij ons in Hoorn (NH) ophalen. Na gebruik reinigt u zelf alle bijgeleverde servies en duurzame materialen. U brengt de box op het afgesproken tijdstip terug. Heeft u hier geen zin in? Tegen een meerprijs brengen, halen en reinigen wij de box.

De waarborgsom voor de Chocolate High Tea Box bedraagt € 100,- . Deze dient vooraf contant - bij het ophalen van de box - te worden voldaan. Na retourontvangst en controle van de inhoud van de box wordt de waarborgsom direct contant teruggegeven onder aftrek van eventuele kosten in verband met schade of verlies van materialen.

Besloten feest op locatie High Tea Chocolate

U kunt de Chocolate High Tea ook geven op een speciaal hiervoor geselecteerde locatie in het hartje van Hoorn (NH). Nabij de Roode Steen huren wij een sfeervolle locatie, waar u uw gasten in besloten kring kunt ontvangen. De locatie is geschikt voor maximaal 30 personen. Tijdens deze Chocolate High Tea is Lady Chocolate uw gastvrouw. Wilt u meer informatie en/of een offerte? Laat het ons weten via het contactformulier.

Zin gekregen in een Chocolate High Tea? 

Via het contactformulier kunt u een offerte voor de Chocolate High Tea aanvragen en uw wensen kenbaar maken. Wij horen graag van u.